Airco onderhoud & reparatie in goede handen bij Reprofair

Het is fijn dat je airco goed werkt, zowel in de zomer als in de winter. Om te voorkomen dat de airco kapot gaat of nare geuren verspreid is het belangrijk om preventief onderhoud uit te voeren. Zowel het vullen van je airco of een airco geurbehandeling kunnen we in onze werkplaats uitvoeren.

Voordat we jouw airco opnieuw gaan vullen wordt deze eerst leeggezogen en op lekkage gecontroleerd. Bij het afvullen wordt tevens fluor toegevoegd om jouw airco systeem te controleren op eventuele lekkage in de toekomst. Als wij jouw airco servicen zit je weer 2 jaar koel en zonder beslagen ruiten.

Mocht jouw airco systeem er toch ineens mee ophouden, dan heeft Reprofair de kennis en apparatuur om het probleem op te sporen. Vanzelfsprekend kunnen we jouw airco na diagnose en overleg weer als nieuw maken.

Als jouw airco na verloop van tijd vieze geuren af begint te geven kun je kiezen voor een Airco geurbehandeling van Reprofair. Hierbij wordt het systeem grondig gereinigd en het interieurfilter vervangen. Nadat we dit gedaan hebben kun jij weer met een frisse auto op pad!

Wat ons bezig houdt

Kom op bezoek

Reprofair autogas
Ruysdaelbaan 35
5613 DX Eindhoven
Nederland

Volg ons